Teringin aku nak buat segmen..
Teringin aku nak buat segmen..

Aku nak buat segmen kat blog aku yang satu lagi tu ha tapi buat masa ni kene postpone dulu, huhu. Segmen yang aku nak buat tu adalah segm...

Baca lagi »

Mereka adalah ibu bapa kita
Mereka adalah ibu bapa kita

# Renung-renungkan :)

Baca lagi »

Motivasi hari ini
Motivasi hari ini

Baca lagi »

Bila jadi pelanggan, jangan biadab!
Bila jadi pelanggan, jangan biadab!

Perghh, agak panas gak pagi tadi sebab ade pelanggan mmg kurang ajar. Pelanggan ni memang satu kampung dah tau perangai die - perempuan y...

Baca lagi »

Penebar roti canai minta maaf..
Penebar roti canai minta maaf..

Hari ni memang tak sangka plak ramai customer order roti canai, tu pun aku dah wat lebih sikit tapi still tak cukup, hmm. Time lepas hari...

Baca lagi »

"Adik aku bakal dilamar?"
"Adik aku bakal dilamar?"

Ye ke ni? Hmm. Meh2, aku nak citer. Mase aku ngan adik aku duk kat kedai tadi, ade la sorang mamat ni, anak kepada kenalan mak aku, aku p...

Baca lagi »

Nombor 10 pun ok apa, hehe
Nombor 10 pun ok apa, hehe

Dah takde ape nak buat tadi, aku try la search dalam incog browser dan entri aku dah masuk dalam top 10, hehe. Cakap je top 10, padahal p...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top