Bila umur meningkat..
Bila umur meningkat..

Time remaja dulu2, mmg minat sgt minum air sejuk walaupun pagi2 buta lagi, hoho. Ye la, bila minum air panas, ape yang bes, panas jer dap...

Baca lagi »

Kena beli yang baru
Kena beli yang baru

Haishh, cam tu la gamaknye, aku kene beli hard drive yang baru dah ni, sikit je lagi nak rapat space laptop aku ni, huhuhu. Ade je extern...

Baca lagi »

Aku kagum!
Aku kagum!

Korang dah baca pasal suri rumah yang berjaya? Hehe. Baca sini . Rezeki ada dimana2 dan suri rumah ni pun dah berjaya, sanggup die berhen...

Baca lagi »

Aku macam Ben Ashaari?
Aku macam Ben Ashaari?

Tengah ari tadi aku post pasal aku malas nak tulis entri tapi rakan2 blogger cakap tu dah entri dah, haha. Boleh baca sini ha. Sempoi ko...

Baca lagi »

Letih punya pasal kot ..
Letih punya pasal kot ..

Antara perbualan aku ngan kawan tadi, hahaha. Ni je mampu aku tulis untuk tgh hari ni, mgkn sb letih kot, tambah plak duk teringat lagi h...

Baca lagi »

Kecewa yang teramat..
Kecewa yang teramat..

Semalam mmg betol2 buat aku terkejut besar smpai aku sndiri susah nak lena tido, huhu. Mmg aku kecewa sgt2 bile dah jadi macam ni sebab b...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top