Nescafe 'o' ais limau?
Nescafe 'o' ais limau?

Pernah dengar? Aku sndiri fes time dengar air nescafe ni, slalu yang aku duk tengok orang minum air tea 'o' ais limau, ni sume ny...

Baca lagi »

Katak layan game..
Katak layan game..

Katak yang betol idop layan game, hehehe. Tapi kesian kat tuan die, last2 kene diri sndiri. Layan le, lawak gak, haha. Wallahu'alam...

Baca lagi »

Terbaru Mesir : 4 jari R4BIA
Terbaru Mesir : 4 jari R4BIA

Seperti yang kite sedia maklum, Mesir sekarang tengah bergolak. Info terbaru adalah muncul nya 4 jari iaitu R4BIA, korang bleh baca dalam...

Baca lagi »

Nota untuk blog tapi..
Nota untuk blog tapi..

Beria je aku tulis tajuk ngan point2 penting pagi tadi, time aku keje sebab bnyak gak idea aku nak menulis tapi kemudahan untk berbloggin...

Baca lagi »

Alhamdulillah, selesai bertunang ..
Alhamdulillah, selesai bertunang ..

Hehehe. Ingat tak entri preview aku ari jumaat yang lepas? Leh baca sini ha. Majlis yang aku saje takmo bagitau ni adalah majlis tunang,...

Baca lagi »

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking sem...

Baca lagi »

Pendrive yang boleh lock!
Pendrive yang boleh lock!

Wahh! Nak nak nak! USB drive cam ni memang betol2 lock dah ni, tambah plak leh wat kapasiti lebih besar kalo body cam tu, hehehe. Kreatif...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top