Nyenyak je tido ni..
Nyenyak je tido ni..

Aku kalo bab2 lampu malap cam ni, memang senang le nak tido, hehehe. Baru2 ni pun aku ade post design yang laen, bleh baca sini . Design ...

Baca lagi »

Fikir2kan lah..
Fikir2kan lah..

# Selamat beramal :)

Baca lagi »

Aku dah kata dah..
Aku dah kata dah..

Baca sini . Melayu oh melayu. Aku memang takmo judge sape2 tapi just nak cakap, tak kira la belah mane pun dalam politik, biar la berland...

Baca lagi »

Apa nak jadi dengan remaja sekarang? :(
Apa nak jadi dengan remaja sekarang? :(

Dulu time budak2, baek je kan. Kalo salam, pandai je aminkan ngan orang dewasa. Bila masuk umah, bagi salam dan buang slipar. Tata tertib...

Baca lagi »

Ustaz Azhar Idrus kemalangan?
Ustaz Azhar Idrus kemalangan?

Berita yang menarik perhatian aku ari ni, huhu. Aku terjumpa lam blog rakan2 blogger, terus jugak aku nak update sebab nak tanye, ade sap...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top