Aku kat mana ni?
Aku kat mana ni?

Hehehe. Aku baru je balik dari sebuah event atau majlis yang menarik. Ramai gak femili2 aku berkumpul dalam satu umah, pakai cantik2, yan...

Baca lagi »

Korang cuba dulu, baru gempak!
Korang cuba dulu, baru gempak!

Ni cuma helah matematik je tapi mmg genius sape yang reka, hehehe. Kalo aku nak terangkan, takot berjela lak entri nanti tapi rase2 koran...

Baca lagi »

Renungan untuk kita semua ..
Renungan untuk kita semua ..

Aku terjumpa lam facebook, korang leh tengok kat sini . Seorang mualaf pergi berjuang dan kita yang berada kat negara aman duduk senang l...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top