Like kalo korang pun macam ni!
Like kalo korang pun macam ni!

Muka kiut macam ni la korang buat kat orang tolong kejutkan korang untuk bangon dr tido, betol tak? Ala, tak payah nak malu2 mengaku, hah...

Baca lagi »

Adik dah tinggal abam ..
Adik dah tinggal abam ..

Bukan maen lame lagi 2 adik aku pegi beraya umah nenek kat kemaman sana, huhu. Diorang pegi beberapa ari lepas dah, aku je baru nak citer...

Baca lagi »

Allah Maha Besar lagi Maha Berkuasa
Allah Maha Besar lagi Maha Berkuasa

Aku nak share sikit 2 potong ayat terakhir dalam surah Yassin, tambah2 plak malam ni malam jumaat. Sama2 kite berdoa agar kite tak lupa s...

Baca lagi »

Lada jenis baru ke ni?
Lada jenis baru ke ni?

Adoii, baru nak citer, padahal tgh hari tadi aku jumpa lam peti ais umah aku. Nak kate terkejut tu tak la jugak tapi bile dah duk bersama...

Baca lagi »

"Teringat roti canai sedap semalam"
"Teringat roti canai sedap semalam"

Lebih kurang cam tu la salah sorang customer aku cakap semalam, hehehe. Hari selasa lepas die datang ngan suami die untk makan roti canai...

Baca lagi »

Lampu romantik homemade
Lampu romantik homemade

Romantik la kan cam ni? Ade cahaye bulat2 lam bilik. Ke tak? Hahaha. Kalo pasang lam bilik aku ni, rase2 leh wat ngantuk je sebab aku mmg...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top