Hantaran terlalu tinggi
Hantaran terlalu tinggi

Aku tak reti sangat bab2 macam ni tapi ape yang aku tahu hantaran tak wajib pun, mas kahwin tu ha yang wajib. Betol tak? Banyak sebab kot...

Baca lagi »

Biar betol macam ni!
Biar betol macam ni!

Mak aih, betol2 hebat kalo memang betol cam ni, haha. Kalo pikir logik, mmg bola pingpong takleh nak buat string ngan pin bowling tapi ad...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #9
Wordless Wednesday #9

Baca lagi »

Perlu atau biarkan?
Perlu atau biarkan?

Hmm. Aku mengaku memang aku dah minat sgt2 dengan menulis blog dan berblogging dalam dunia blog, serius, tak tipu. Antara keseriusan yang...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #8
Wordless Wednesday #8

# Setuju!

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top