Adik dah start, abang?
Adik dah start, abang?

Tadi aku lepas mandi, aku masuk la bilik dan terkejut! Adeh, asal? Hahaha. Adik aku chatting ngan kawan pmpuan die, Pergh..! Memang betol...

Baca lagi »

Bapa mertua idamanku
Bapa mertua idamanku

Harap2 macam ni la nanti bakal bapa mertua, hehehe. Sempoi gitu, simple dan murah, lagi berkat. InsyaAllah :)

Baca lagi »

Aku gagal ambil gambar?
Aku gagal ambil gambar?

Time raya ke dua, aku pegi raya umah tecer sblm solat jumaat. Aku pegi 4 beradik sb sume adik bradik aku, tecer kenal, hohoho. Ok, lepas ...

Baca lagi »

Melayu ..
Melayu ..

Susah sangat ke nak bersangka baik terhadap orang laen? Adoiii, skurang2 nye orang dalam gmbr tu dapat gak jejak kaki ke tanah suci, han...

Baca lagi »

Bila cuti berakhir ..
Bila cuti berakhir ..

Maka macam2 la aku kene buat keje - tebar roti canai, blog, blajar, senaman dan game, list aku nak buat, hehe. Pada hal game tu tak penti...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top