Kenapa boleh jadi macam ni?
Kenapa boleh jadi macam ni?

Klik je kalo nak besarkan lagi, sng nak bace. Aku tak tau sangat perkembangan syiah tapi aku kenal gak sikit2 ciri diorang. Andai kata ka...

Baca lagi »

Bukan maen panjang lagi ..
Bukan maen panjang lagi ..

Bukan maen panjang lagi trafik jem, rugi lak tak bawak kamera tadi, leh snap. Jalan jem tadi bukan lebuh raya, jalan kmpg aku je, kalo ka...

Baca lagi »

Kreatif ada dimana2..
Kreatif ada dimana2..

Hmm. Kalo buat cam ni, bleh gak cantikkan halaman umah time malam, kene plak ade pokok kat luar, lagi la mantop kan, hehehe. Serius, kene...

Baca lagi »

Bukan hanya kita je..
Bukan hanya kita je..

Biar gambar je berbicara untuk entri kali ni :')

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top