Makin teringin ..
Makin teringin ..

Dulu aku penah cakap yang aku nak beli DSLR berbanding smartphone sebab mmg minat bab2 amik gambar, tmbh plak skrg dah minat sgt blogging...

Baca lagi »

Cara yang berbeza, hmm ...
Cara yang berbeza, hmm ...

Alaa, tak yah malu2, segan2 kalo nak mengaku pun. Ngaku je la korang macam aku, same je, hahaha. Kebnyakan lelaki cam tu, pompuan aku tak...

Baca lagi »

Kemas kemas kemas ..!
Kemas kemas kemas ..!

Plan mule2 nak bukak kedai esok tapi ade beberapa org datang beraya umah aku, tmbh plak smlm mak aku pegi beraya jauh, so, tunggak satu h...

Baca lagi »

Zaman sekarang ..
Zaman sekarang ..

Ade betol jugak ape yang gmbr ni tnjukkan, betol tak? Orang2 yg cerdik jer buat rompakan scare diam berbanding duk serang macam dulu2. Hm...

Baca lagi »

Ini betul2 kreatif ..!
Ini betul2 kreatif ..!

Tak penah terlintas pun, nak kate lalu pun tak dalam kepale aku nak buat macam ni, hehehe. Simple mimple je tapi kreatif dan mnarik. Aku ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top