Hanya kerana smartphone ..
Hanya kerana smartphone ..

Pegi solat jumaat pun bawak smartphone, ape faedah dpt kalo bawak? Hmm. Dapat msg ngan makwe? Adoii. Penting sgt ke? Kalo tanye aku, makw...

Baca lagi »

Beraya di rumah cikgu ..!
Beraya di rumah cikgu ..!

Teacher - tu pgglan aku kpd cikgu bahasa inggeris skolah rendah, Noor Shamsiah bt Abdul Ghani. Aku ade cakap dalam entri sini betapa lae...

Baca lagi »

"Walawei!! Lawak woi, haha!"
"Walawei!! Lawak woi, haha!"

Seriusly, mmg lawak! Hahaha. Tergelak aku bace time bukak blog aku pagi td. Mase tu aku duk bace dan balas komen rakan blogger dan tetiba...

Baca lagi »

Sasaran pertama ku untuk hari ni..
Sasaran pertama ku untuk hari ni..

Dalam bulan pose lagi aku dah plan nak pegi ke rumah seseorang yg aku tak pegi beraya taon lepas iaitu cikgu bhasa inggeris aku time skol...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top