Jerawat lagi..
Jerawat lagi..

Kelmarin dah timbul dah, 6 jerawat sekali gus naek, bleh baca sini dan time aku tgh drive tadi, ade penemuan baru, timbul plak satu lagi ya...

Baca lagi »

Juadah raya di rumah..
Juadah raya di rumah..

Amacam? Tak tergoda kan? Hehehe. Seb baek aku tak bukak ape yang ade lam tu, nnti rmai lak serbu umah. Adeh, perasan je lebih aku ni. Hmm...

Baca lagi »

Khutbah hari raya ..
Khutbah hari raya ..

Khutbah ari ni mmg bes, syok je aku dgr walaupun ade saudara yang lena tido kat tepi aku, siap berdengkur lg tu, hoho. Isi khutbah yg pal...

Baca lagi »

Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada Blog Paly
Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada Blog Paly

Aku tak reti bab2 berpantun ni, fail tol, hehehe. Dgn ni, aku menyusun 10 jari meminta ampun dan maaf, zahir dan batin kalau selama ni ad...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top