Wordless Wednesday #7
Wordless Wednesday #7

#insyaAllah, amin :') Wallahu'alam

Baca lagi »

Jerawat raya..
Jerawat raya..

Yahuu! Taon ni raya ngan jerawat baru, haha. Pagi tadi aku kuar pegi cari baju adik ngan kaen pelikat untuk aku. Time aku tengok muka pag...

Baca lagi »

Bukan rajin tapi ...
Bukan rajin tapi ...

Hmm. Smlm ade rakan blogger tulis kat cbox blog aku, leh bace kat printskrin atas ni ha. Mgkn ade betul jugak die cakap macam tp sebetoln...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top