Baju raya dah ada..
Baju raya dah ada..

Alhamdulillah, dah ade dah pun baju raya, simple2 je, hehe. Esok nak pegi beli button baju plak, ngan kopiah kaler merah kalo ade, kasi n...

Baca lagi »

Ada jugak gambar macam ni..
Ada jugak gambar macam ni..

Ok. Aku mmg dah takde keje, jap2 lagi baru nak buat sesuatu. Aku duk layan blog pastu terpikir lak nak update ape, last2 aku try search b...

Baca lagi »

"Suami adalah segalanya bagi isteri"
"Suami adalah segalanya bagi isteri"

Baru2 ni aku ade tengok satu video pendek yang mmg cukup menarik, rase2 orang arab yang buat, link video tu aku tak tau kat mane dah, entah ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top