Dah siap hantar ..
Dah siap hantar ..

Lebih kurang sejam jugak aku menulis entri jemputan ni dan harap2 la entri aku ni diterima. Aku pilih topik tips blogging je sebab malas ...

Baca lagi »

Sempoi betol diorang..
Sempoi betol diorang..

Time tgh sibuk prepare nak bukak pose tadi, adik aku sorang ni bagi citer lawak yang bg aku mmg lawak, gelak sakan aku tadi, hahaha. Seri...

Baca lagi »

Header raya simple jer...
Header raya simple jer...

Tu dia, habis simple aku buat header, takde idea dan malas nak decorate, haha. Ok la kan, jnji tetap berubah, kasi blog ni rai jgk hari k...

Baca lagi »

Game punye pasal..
Game punye pasal..

Dah lame dah keinginin nak bermaen secare berduet dalam game yang aku ngan adik aku minat dan hari ni adalah hari permulaan, haha. Pagi t...

Baca lagi »

Kipas laptop yang cool..
Kipas laptop yang cool..

Kalo sape2 betol buat cam ni, ontah nak kate ape pun tak tau, haha. Susah kot laptop nak overheat bile dah taruk kipas laju2 kat bawah, s...

Baca lagi »

Masing2 dah sibuk dah ..
Masing2 dah sibuk dah ..

Dah tak lame dah bulan yang penuh keberkatan ni nak meninggalkan kite sume dan harap2 isi sedaya upaya sblm tamatnya bulan yg mulia ni, amin...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top