Baju raya bertukar warna..
Baju raya bertukar warna..

Hari tu aku ade cakap yang baju raya aku belom siap, bleh bace sini . Hmm. Siang tadi mak ngan adik pegi jejalan beli barang skit dan smb...

Baca lagi »

Kad raya daripada Bro Apit
Kad raya daripada Bro Apit

Tadi time aku baru bngon, adik cakap ade kad raya tapi aku ingt yang die pnye, so, aku tak amik kisah la kan. Hmm. Lepas anta msg, aku te...

Baca lagi »

Ini bukan cara berblogging..
Ini bukan cara berblogging..

Aku penah tengok ade blogger yang marah atau kecewa ngan blogger laen smpai buat satu entri, hmm. Betol ke care ni dikatakan berblogging?...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top