Ok, fine. Budak ni kiut.
Ok, fine. Budak ni kiut.

Kiut pnye budak, argh! Sempoi ayah die, insyaAllah, nak jadi ayah macam ni jugak. Serius, budak dalam video ni mmg kiut, rugi korang tak ...

Baca lagi »

Di manakah dikau?
Di manakah dikau?

Adoii, lom jumpe lagi nset aku ni ha, huhu. Susah ler kalo ade yg anta msg atau call, mane la tau projek masuk, hohoho. Dah la aku ni mmg...

Baca lagi »

Bila aku ada sedikit masa..
Bila aku ada sedikit masa..

Aku balas jer komen2 yang ade kat entri aku ni, hehe. Bergantung jgk pada mood dn komen2 korang sume tp semestinya aku bace komen yg dile...

Baca lagi »

Baru nak kuar ..?
Baru nak kuar ..?

Ape sal ngan feed blog aku ni? Adoii. Cer korang tengok aku nye 2 entri kat atas tu ha, 21 minit yang lepas baru kuar, makna nya lebih ku...

Baca lagi »

Aku baru pandai pegang beg?!
Aku baru pandai pegang beg?!

Pagi td mak aku duk mengemas lam bilik adik, terjmpa la gmbr2 lame. Aku ngan adik laki aku tu pn join jgk, tengok gmbr2 time kecik dulu, ...

Baca lagi »

Memang amik mase nak blajar ni..
Memang amik mase nak blajar ni..

Baru jer siap donlod yang part 1, ade 3 lagi untk siapkan sume, jmlah saiz lebih kurang 2gb, hohoho. Ape yg aku donlod ni adalah training...

Baca lagi »

Makin bersepah je sekarang..
Makin bersepah je sekarang..

Serius woo, makin bnyak aku duk tngok ayat2 lebih kurang printskrin kat atas tu ha, tmbh2 kat group blogger yg aku join, hoho. Aku tak ta...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top