Budak ni orang kelantan kot..
Budak ni orang kelantan kot..

Bertuah tol budak ni, hahaha. Takpe dik, confident tu dah ade, cume kurang tepat, hahahaha. Anak murid jwb mmg dah lawak dah, cikgu tu pl...

Baca lagi »

Boleh try untuk laptop ni.. hmm
Boleh try untuk laptop ni.. hmm

Hohoho, mmg betol2 kreatif diorang ni, ngan paip jer dah jd aksesori yg berguna untk laptop. Buat macam ni, pastu beli external keybod,...

Baca lagi »

Santapan ilmiah pagi ini :)
Santapan ilmiah pagi ini :)

# Minta keampunan setiap ari dan bertaubat. Moga sume kite dilindungi dan dirahmati :) Amin

Baca lagi »

Ini antara sebab aku berblogging :)
Ini antara sebab aku berblogging :)

Amik jer ilmu dan info2 dalam blog ni dan guna la dimana2 pun, asalkan bukan bnde atau tujuan tak elok. Ilmu tak perlu nak kedekot dan ta...

Baca lagi »

Tanpa berhenti sejenak..
Tanpa berhenti sejenak..

Adoii, kes lapar kot leh jadi cam ni, haha. Malam ni, lepas terawih, mak ngan adik2 makan pulut durian, aku tak makan pun sb mmg dah stop...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top