Buat pertama kali..
Buat pertama kali..

Hari ni bukak pose kat luar, hehehe. Mak yang ajak suh bukak kat mane2 kedai. Macam bese, aku yang bawak kete walaupun takde lesen, madam su...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #6
Wordless Wednesday #6

# Syukur~

Baca lagi »

Mercun ni baru best...
Mercun ni baru best...

# Gempak hiler mercun ni, abis hancur pokok, hoho. -_-

Baca lagi »

Puas hati, hehe...
Puas hati, hehe...

Semalam aku servis aku nye laptop, leh baca sini ngan sini . Aku test maen game dan mmg puas ati, bes jer layan, hehe. Berbaloi aku buka...

Baca lagi »

Cerita yang menakjubkan ..!
Cerita yang menakjubkan ..!

Sebelum korang komen berdasarkan gmbr aku letak, korang bace dulu citer yg berkaitan ngan gmbr kat atas ni smpai abis. Mmg menarik dan sa...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top