Orang was-was...
Orang was-was...

Aku penah tngok ade yang was2 amik wuduk, korang pn penah? Hmm. Korang tak kenal sape yang aku citer ni, so amik jer sbagai pengajaran bg ya...

Baca lagi »

'Pembantu blog' sudah berkuasa baru..!
'Pembantu blog' sudah berkuasa baru..!

Alhamdulillah, dah siap dah walaupun ade sdikit masalah teknikal td, jari besar sgt, hehe. Akibat panas hiler time aku maen game, mmg aku da...

Baca lagi »

Servis 'pembantu blog' jap...
Servis 'pembantu blog' jap...

Jap? Grrr. Ontah kejap jer lame ni sebab tak penah bukak laptop aku ni ha. Lagipun mmg kene servis dah, lebih stahun aku beli dan tak pen...

Baca lagi »

Sakit kepala...
Sakit kepala...

Tu la, gatal sgt nak pegi sentuh game, adoii. Lepas anta adik ke skolah jap2 lagi, aku nak rehat jer kot, terasa woo sakit kepale ni, huh...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top