Seriusly, aku jeles..
Seriusly, aku jeles..

Hmm. Best hiler aku duk usha gambar2 blogger yang berkumpul dalam majlis iftar. Aku tengok gmbr2 diorang letak tu pun dah geram jer aku nak ...

Baca lagi »

Mercun kanak2 jer main..
Mercun kanak2 jer main..

Dah insaf pnye pasal , haha. Kalo taon lepas, mercun yg bahaye2 aku maen tp taon ni, amik yang biase2 jer. Aku tak minat sgt nak maen mer...

Baca lagi »

Ada masa? Jom tengok..
Ada masa? Jom tengok..

# Sediakan tisu sebelum tengok dan fahami betol2 :') Wallahu'alam

Baca lagi »

Homepage baru blog ..
Homepage baru blog ..

Aku dah edit dah skit blog satu lg, hari tu dah post dah, baca sini , dan terima kasih pd yang sudi bg pendapat, hehe. Perubahan untk mas...

Baca lagi »

Hadiah untuk blogger :)
Hadiah untuk blogger :)

Aku ade sponsor untuk giveaway Kak Mia ari tu smbil2 nak promote serbuk farcheese ni. Pemenang bertuah pun dah tau dah dan aku dah set...

Baca lagi »

Kad raya daripada blogger :)
Kad raya daripada blogger :)

Yahuu ..! Dah sampai pun kad raya drpd 2 blogger iaitu www.kisahemasputih.com dan www.qaleshyaumairah.com, hehehe. Tenkiu dan selamat ...

Baca lagi »

Tercari-cari ..
Tercari-cari ..

Adehh. Kalu tngok gambar dan tajuk, tercari2 isteri la plak, haha. Bukan2. Bab jodoh takmo pikir tp kalo dah datang, syukur, hehe. Susah ...

Baca lagi »

Buat elok2 exam..
Buat elok2 exam..

Hari ni adik2 aku ade exam kat skolah walaupun smlm macam tak stadi jer, haha. Yang adik pompuan tak konfem lg exam ke tak sb die tak peg...

Baca lagi »

Kreatif - sesuai untuk pelajar
Kreatif - sesuai untuk pelajar

Jimat dan comel - bleh ler korang try buat macam gmbr kat atas ni. Kitar smula jer ape yang perlu, pastu gam situ sini, siap. Alat2 menul...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top