Sambil layan blog ..
Sambil layan blog ..

Air kosong ngan kacang, sambil mngunyah sambil layan blog, usha blog rakan2 blogger, hehehe. Aku nak update blog pasal bnde laen tapi tet...

Baca lagi »

Bila tiada idea untuk update blog..
Bila tiada idea untuk update blog..

Dah menjadi kebiasaan kan sbagai seorang blogger - ada mase mencurah2 idea datang untk berkongsi dan ade gak mase idea tu tersempit jer nak ...

Baca lagi »

Jom tengok video lawak keldai
Jom tengok video lawak keldai

Pagi td aku duk usha forum dan pegi tngok bahan2 lawak kat sana. Terjumpe lak ngan satu video lawak keldai. Serius, mmg betol2 lawak, aku tn...

Baca lagi »

Dulu, mak dan ayah ...
Dulu, mak dan ayah ...

Hari ni adik aku demam, tgh tido tgh mlm td pun bleh terjaga sb badan panas. Aku pun pujuk adik aku, tanye nak ape sb die duk merengek. Die ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top