Jom turunkan berat badan!
Jom turunkan berat badan!

Aku pun dalam proses turunkan berat badan, mmg dah azam taon ni dah, siap share lagi dalam entri2 awal taon ni, hehehe. Bagi aku, tak sus...

Baca lagi »

Blog aku dah slow..?
Blog aku dah slow..?

Lepas aku masuk kan script histats lam blog aku, cam slow jer mase load, huhu. Mmg betol2 terasa mase nak load blog, pastu aku edit lak s...

Baca lagi »

Test game sat..
Test game sat..

Hari ni aku nak test game ni. Aku dah lame dah maen game ni, skrg ni try cuba maen kat server ni lak. Lagi pun td ade error ngan laptop n...

Baca lagi »

Akal manusia
Akal manusia

Sejauh mane kebenaran fakta atas aku tak tau tp sama2 kite ingat, yang akal ni adalah anugerah yang besar, betol tak? Akal jgk membezakan...

Baca lagi »

"Ly, bila nak kawin..?"
"Ly, bila nak kawin..?"

Makin ramai dah yg duk timbulkan isu kawin aku, trmasuk kekawan. Banyak gak aku duk citer hal kawin lam blog ni, try search blog aku ni g...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top