Design baju lagi..
Design baju lagi..

Design baju yang ni belom lg yang rasmi sb aku nak cuba print dan pkai, tengok hasil dulu macam mane, kalo puas ati baru la konfem. Hari ...

Baca lagi »

8 cara mengenalpasti lelaki penyayang
8 cara mengenalpasti lelaki penyayang

1) Suka Haiwan - Lelaki yang penyayang adalah lelaki yang sukakan binatang, kita boleh tengok reaksi dia bila ada haiwan ni sebagai con...

Baca lagi »

Kad raya daripada Republiq Seni
Kad raya daripada Republiq Seni

Time aku baru bngon tido tadi, terkejot lak ade surat depan laptop aku ni ha. Perghh, mati2 bajet awek yang anta kad raya ni, hahaha. ...

Baca lagi »

Topup Giveaway by FakhRuru
Topup Giveaway by FakhRuru

# Jom join jom! Sapot abam blogger ensem ni..

Baca lagi »




Untuk kod HTML pulak, korang bleh letak kat mane2 dalam template sblm kod :




Atau bleh jugak letak dalam layout - add HTML script dan letak dalam tu. Setel.

Editor ni mmg sgt2 membantu bg yang nak edit blog dgn mudah dan cepat. Kalo korang ade ape2 nak tnye, tulis je kat kotak komen dibawah, nnti aku jwb bile masa mengizinkan. Tekan SINI kalo nak gune editor. Selamat mencuba :)
Editor untuk CSS dan HTML
Editor untuk CSS dan HTML

Kegunaan editor ni adalah untuk korang test sama ada kod CSS atau HTML korang tu betol atau tak sebelom dimasukkan dlm template blog. Jimat ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top