Aku baru sedar..
Aku baru sedar..

SEO tu pnting tapi tak sepenting pembaca yg dtg. Dulu aku fokus ngan SEO walaupun bukan scare betol2, untk dptkan trafik tapi bile aku da...

Baca lagi »

"Oh Twitter.."
"Oh Twitter.."

Macam mane erk nak gune twitter ni? Huhu. Serius ni, tak reti aku nak gune twitter ckp sorang2, feel pun takde, haha. Slalu aku tweet ent...

Baca lagi »

Walaupun demi anak pun..
Walaupun demi anak pun..

Kene la pikir guna akal, jngan guna lutut. Rezeki yg Tuhan bagi tu teramat luas, bnyak cara dan usaha skdr mane yang mampu tapi bile dah dir...

Baca lagi »

Facebook dah ada tab baru?
Facebook dah ada tab baru?

Tu dia bak ang! Tab facebook bru dah macam yg mobile punye. Malas aku nak godek2 sb aku bukan minat sgt ngan fb ni, kalo bukak pon, terus...

Baca lagi »

Mr Bean berseorangan tapi...
Mr Bean berseorangan tapi...

# Tetap jer lawak Mr Bean. Hahaha.

Baca lagi »

Hormat..
Hormat..

Saling menghormati adalah perlu dlm kehidupan dalam kalangan suatu komuniti. Jangan ingt yang diri dah hebat, maen sedap jer maki hamu...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top