Dah 8 bulan rupe nya..
Dah 8 bulan rupe nya..

Pagi td ade rakan blogger menulis komen yg menarik perhatian aku, baca sini . Aku sndiri pun tak perasan, hoho. Time bace komen beliau, t...

Baca lagi »

Siap hias blog
Siap hias blog

Pening pening pening! Hahaha. Bangon jer tido pg tadi, tngok komen rakan2 blogger, pastu dah takde ape nak buat, aku edit blog aku satu l...

Baca lagi »

Bagi yang guna blogger profile..
Bagi yang guna blogger profile..

Walaupun skrg dah ade google+ tp ade lagi blogger yg gune profile lame iaitu blogger profile, macam aku jugak, hehehe. Aku tak gune google...

Baca lagi »

"Best la abang.."
"Best la abang.."

Ape yang best ni? Hahaha. Pagi td, bukan maen susah lg nak bangonkan adik aku yg bongsu tu, slalu tak liat cam ni. Mungkin sb letih kot, sem...

Baca lagi »

Kenapa banyak '7'?
Kenapa banyak '7'?

Dalam bulan pose ni, bnyak hari yang aku buat 7 entri, hoho. Nak kate aku sngaja buat, rase2 cam tak kot, mgkn lebih kpd bile mase aku na...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top