Lepas solat terawih ..
Lepas solat terawih ..

Bajet nak makan mee sedap time berbukak tadi, tapi mak call, cakap sempat berbukak kat umah. Aku tanak nasik, mak beli lauk kat tepi jala...

Baca lagi »

Tazkirah Maghrib : Aurat
Tazkirah Maghrib : Aurat

# Selamat beramal :)

Baca lagi »

Layan blogger plak..
Layan blogger plak..

Lepas bangon tido tadi, layan kejap jer blogger, pastu beralih ke blog wordpress jap, untuk tulis entri, hehehe. Sekali skala kalo tukar ...

Baca lagi »

Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter @erazfadli
Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter @erazfadli

Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter @erazfadli ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join  Segmen ERAZ FADLI bersama Twitter...

Baca lagi »

Keceriaan rumah lebih menyerlah, hehe..
Keceriaan rumah lebih menyerlah, hehe..

Sesuai ler sgt2 untuk ibu2 kat umah nak kasi buah2an tu lebih ceria untk dimakan seisi keluarga. Mmg betol2 kreatif buat cam ni, budak2 p...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top