Ok ke design baju macam ni?
Ok ke design baju macam ni?

Susah gak aku nak kasi ngam logo blog dgn warna baju. Paling ok skali ngan baju putih tapi aku tak minat sgt pkai baju putih, kalo kotor ...

Baca lagi »

"Biase la, masakan abam sodap jer.."
"Biase la, masakan abam sodap jer.."

Masakan sndiri konfem la sedap kan walaupun rasa tu cam biase jer, pujian diri sndiri, hahaha. Menu utama berbukak pose hari ni adalah...

Baca lagi »

Buat nota, tapi...
Buat nota, tapi...

Nota jer lebih tapi tak tau nak beli ape, hahaha. Ye la, femili sume pegi KL tapi aku ngan adik duk kat umah, dah ler reti makan jer, bab...

Baca lagi »

Aku dah faham dah..
Aku dah faham dah..

Pagi td aku amik mase lame gak untk blajar untk paham betol2 macam mane sistem e-commerce ni bleh dijalankan dalam blog. Walaupun ade lg ...

Baca lagi »

Blogger masuk lokap?
Blogger masuk lokap?

Siap mengaku tidak bersalah? Hohoho. Tu la, bile nak buat sesuatu, pikir dulu, jgn nak maen tnjuk kat orang jer, bajet hebat ke ape? Tak ret...

Baca lagi »

Boleh tiru kat desktop aku nanti..
Boleh tiru kat desktop aku nanti..

Kreatif tol buat cam ni, aku sndiri pun tak terpikir nak buat, hahaha. Kbnyakan desktop mmg cam ni, semak giler wayar bnyak kat blakang, ...

Baca lagi »

Syukur, rezeki bulan mulia :)
Syukur, rezeki bulan mulia :)

Aku penah post pasal aku buat pelaburan, total sume RM1000, bleh bace kat sini . Alhamdulillah, sume berjalan lancar untk plaburan fes time ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top