Bila ibu pergi Putrajaya ..
Bila ibu pergi Putrajaya ..

Gambar kat atas ni adalah time berbuka puase ari ke 2 kalo tak silap. Hehehe. Alhamdulillah, rezeki melimpah, dpt gak makan dgn femili, l...

Baca lagi »

Tinggal kami berdua sahaja ...
Tinggal kami berdua sahaja ...

Sob.. sob.. sob.. Gitu la gamaknye kene tinggal anak2 lelaki kat umah, haha. Sume pegi ke el lumpur, anta adik pompuan ke universiti kat ...

Baca lagi »

Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!
Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!

RM66.60 Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh  Fuh.My ,  Media-Siber ,  Gempak.Org  dan ditaja oleh penaja awesome iaitu  HairanBlog...

Baca lagi »

Coding dan edit blog lagi?
Coding dan edit blog lagi?

Baru jer siap coding satu page kat blog satu lagi, laen kali plak buat sb yang ni pun dah bnyak try n error, malas dah nak buat, hehehe. ...

Baca lagi »

Ustaz Azhar Idrus ke Kelantan lagi..
Ustaz Azhar Idrus ke Kelantan lagi..

#Hari tu dah datang dah, baca sini . Jom pegi ..!

Baca lagi »

Sama tapi tidak sama
Sama tapi tidak sama

Ade sesetgh blogger penah tulis lam blog diorang yg ade blogger laen tak follow balik blog die atau tak balas komen. Hmm. Sememangnye hal...

Baca lagi »

"Dah siap tulis..!"
"Dah siap tulis..!"

Karangan pada malam buta, haha. Dah siap dah aku tulis entri tu tapi lepas subuh esok kot baru aku nak publish sb kalo malam, takot2 rmai...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top