Dalam dilema ..?
Dalam dilema ..?

Cam mane erk? Huhuhu. Aku tgh dalam dilema skrg - nak beli ke tak template untk blog aku ni? Hmm. Bukan takde duit, cume aku terpikir yg ...

Baca lagi »

Usha blog dengan platform android
Usha blog dengan platform android

Adoii, kes takde keje la ni petang2 sampai tahap bukak platform android lam laptop ni. Lagipun dah lame tak bukak, sambil2 bukak tu aku test...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #4
Wordless Wednesday #4

# :')

Baca lagi »

Syawal Giveaway by Syazlia & FD
Syawal Giveaway by Syazlia & FD

Assalamualaikum. klik banner untuk join Senarai hadiah: Peplum tribal x 3, skirt lycra x 1, pashmina x 1, shawl x 1, brooch x 3, to...

Baca lagi »

Ade link entri lame tak?
Ade link entri lame tak?

Bukan ape, aku tgh takde bende nak buat ni, sambil2 tggu nak pegi amik adik blk skolah jap2 lagi, bleh la korang tinggalkan link entri ya...

Baca lagi »

Tolong rakan edit dan baiki blog
Tolong rakan edit dan baiki blog

Abaikan jer perbualan aku ngan kawan aku tu, loghat klntn tuu, dah macam berbual face to face lak, haha. Kawan aku sorang ni nak edit blo...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top