Segmen : Blog Paly ajak tengok blog aku!
Segmen : Blog Paly ajak tengok blog aku!

Segmen simple jer, alang2 aku takde keje nak buat ari ni. Segmen ni khas untuk yg nak ketengahkan blog die kpd umum, kalo trafik tak naik...

Baca lagi »

Header baru .. Dah puas hati ..
Header baru .. Dah puas hati ..

Nak buat header pun bukan maen lame duk design, bile dah siap, yang tu plak tak kene, edit balik, adoii. Susah la kan, demand tggi tapi d...

Baca lagi »

Hasil kerja si abang ..
Hasil kerja si abang ..

Ok, dah siap dah keje kursus adik aku, fuhh, amik mase gak nak setel. Aku buat simple2 jer, cukup memenuhi kehendak adik aku, hehe. Gamba...

Baca lagi »

Kerja adik tapi abam buat?
Kerja adik tapi abam buat?

Adik2 aku yg laen takmo buat keje kursus adik aku yg bongsu ni ha, so, terpakse ler aku yang wat walaupun mate ni agak ngantok, hohoho. D...

Baca lagi »

"Kenapa belum sedar?"
"Kenapa belum sedar?"

Dah jadi adat dah plak - bulan pose ade jer dalam paper yg cedera dek maen mercun, tak kira buatan sndiri atau tak, huhu. Ade plak satu kes ...

Baca lagi »

Logo 1 atau logo 2?
Logo 1 atau logo 2?

1 2 Logo cam ni jer mampu aku nak buat, hoho. Tu pun mmg amik mase lame gak nak siap sb bab2 grafik ni aku tak reti sgt, tmbh lak ...

Baca lagi »

Ok ke tak logo untuk blog ni ..
Ok ke tak logo untuk blog ni ..

Cam mane, ok ke tak logo untuk blog aku? Atau plain sgt? Huhuhu. Aku ade tmbh dah tapi aku share yg ni jer dulu. Rase2 ade lagi nak modif...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top