" Air barli sat "
" Air barli sat "

Memalam cam ni terasa gak lapar tapi tak tau lg nak makan ke tak, huhu. Bab makan letak tepi dulu, fokus wat air barli jap2 lagi, ternamp...

Baca lagi »

Alangkah best nye..
Alangkah best nye..

Kalo dapat berpuasa dan berbuka kat Mekah kan, hehe. Harap same2 kite pasang niat dan usaha untk jejak kat sane, insyaAllah.

Baca lagi »

Iklan dalam blog personal
Iklan dalam blog personal

Ape yang beza kalo beriklan dalam blog yg fokus kpd SEO dan blog personal? Tentu la bnyakkan dan teramat ketara perbezaan tu kalo korang tng...

Baca lagi »

Hah..?! Maaf?
Hah..?! Maaf?

Mesti korang dah tau kan pasal 2 orang non muslim dgn satu banner yg tgh kecoh lam forum, blog dan facebook. Sengaje nak naikkan kontrove...

Baca lagi »

Tahniah Blog Paly ..!
Tahniah Blog Paly ..!

Sebab tuan pnye blog paly dah tak tau nak tulis ape tapi nak update blog, hahaha. Lepas sahur tadi, bukan maen excited aku nak update blo...

Baca lagi »

Aku nak tukar ..
Aku nak tukar ..

Blog farzli.com - aku akan buat 1 perubahan besar kat blog aku satu lg sb lebih selesa aku nak menulis dgn care aku, jimat mase. Kalo aku...

Baca lagi »

Ramuan serbuk Farcheese halal ..
Ramuan serbuk Farcheese halal ..

Serbuk Farcheese yang aku jual ni memang halal, berdaftar dgn JAKIM. Bab2 halal ni memang dah wajib dah bagi kite sbagai orang Islam, tmb...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top