Buang je la jawabnya
Buang je la jawabnya

Pagi tadi aku ade tulis entri pasal plugin baru, bace sini , dan ternyata smpai skrg tak mnjadi2, huhu. So, bleh la aku buat operasi buan...

Baca lagi »

Selamat berbuka puasa
Selamat berbuka puasa

Lebih kurang 30 minit lagi nk berbukak puase, ingat, time bukak, jgn makan bnyak2, lepas terawih ade lagi mase nak sambung, insyaAllah, h...

Baca lagi »

Aku masih lagi tak faham ..
Aku masih lagi tak faham ..

Kenape sesetgh komen tu masuk lam spam? Bukan ke spam komen ni macam komen bertalu2 atau komen yang same. Selalu gak aku tngok komen2 duk...

Baca lagi »

Serbuk Farcheese - sedap dan halal!
Serbuk Farcheese - sedap dan halal!

Ok, nak promote pasal serbuk cheese atau jugak serbuk keju atau sos keju atau laen2, adeh, hoho. Keistimewaan serbuk ni, yang paling fes...

Baca lagi »

Jangan pelik plak ..
Jangan pelik plak ..

Perasan tak ape yang baru kat blog aku ni? Tengok print skrin kat atas ni, aku ade letak plugin untuk view stiap post, bukan blog. Buat m...

Baca lagi »

Sikit2 sudah ..
Sikit2 sudah ..

Perghh, kalo bulan pose, agak kerap gak aku layan supper sesorang diri, hehehe. Mungkin dah jd tabiat kot jadi macam ni, sambil2 tu prepa...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top