Header baru ..?!
Header baru ..?!

Aku mmg takde idea sgt nak buat header skrg, kene plak kemahiran aku untk wat grafik mmg low sgt2, so, aku buat header maen hentam jer la...

Baca lagi »

Lambat lagi ke nak update ..
Lambat lagi ke nak update ..

Kalo ikot kan jadual yang aku amik dulu, bleh bace sini , patot nya dah setel dah google update pagerank untuk sume website tapi aku duk ...

Baca lagi »

Sebelum berbuka ..
Sebelum berbuka ..

# Takde idea sgt, tambah plak tak reti, mane so, hentam jer header baru aku ni, huhuhu.

Baca lagi »

Blank nak buat header ..
Blank nak buat header ..

Seriously, aku lom ade idea yang mantop lg nak buat header blog aku ni ha, huhu. Doodle? Adoii, memang tak reti la nak buat, bukak kaki g...

Baca lagi »

Header blog untuk sementara ..
Header blog untuk sementara ..

Ta daaahh! Hehehe. Dah lame dah aku nak edit ruangan header blog aku ni ha, last2 dapat jugak buat. Ok, seriusly, susah gak nak edit temp...

Baca lagi »

Masih ada masa lagi ..
Masih ada masa lagi ..

Ari tu aku ade citer pasal ajal kita memang bile2 mase bleh dijemput, baca sini , dan hari ni lam berita sinar harian, seorang pemuda ber...

Baca lagi »

Bukak dan ...?
Bukak dan ...?

Lepas jer bukak, korang selalu search ape? Hehehe. Aku dah tak slalu bukak, kalo bukak pun aku cari hal2 berkaitan blog atau info2 yg aku...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top