Tahun ni dah insaf dah kot ..
Tahun ni dah insaf dah kot ..

Setiap taon mcm tu la, dalam ati ni berenti maen mercun tapi bila dah nak dekat raya, makin gatal tgn ni ha, last2 maen jugak, hahahaha. ...

Baca lagi »

Segmen Kad Raya By Emas Putih & Pn Qaleshya !!
Segmen Kad Raya By Emas Putih & Pn Qaleshya !!

# Join jom!

Baca lagi »

Adoi, macam ni pun ada ka?
Adoi, macam ni pun ada ka?

# Sekadar selingan petang ni jer, hehehe.

Baca lagi »

'Awek' yang sama sms lagi ..
'Awek' yang sama sms lagi ..

Hari tu aku dah buat entri, baca sini , 'peminat' maya aku kot, haha. Baru jer trime sms ni, terus aku amik gmbr. Sms cam ni kalo...

Baca lagi »

PC oh PC ..
PC oh PC ..

Pc cam ne ke aku akan dapat? Huhu. Rase2 tak dapat gak aku beli pc lepas raye, mgkn kene tggu sbulan dulu kot baru dapat beli. Sebab? Dui...

Baca lagi »

Muat turun mp3 al-Quran, bacaan Sheikh Saad al-Ghamdi
Muat turun mp3 al-Quran, bacaan Sheikh Saad al-Ghamdi

Semalam aku ade cakap yang nak kongsi mp3 al-Quran, untk korang download, leh baca sini . Mp3 ni mmg dah lame dah dalam koleksi aku dan p...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top