Kartun popular kanak-kanak 90an
Kartun popular kanak-kanak 90an

Bile tengok sume gmbr2 kat atas ni, kadang2 aku lupa yang kartun cam ni la bleh mengisi masa kosong time budak2 dulu, hahaha. Tu...

Baca lagi »

Cara baiki widget follower
Cara baiki widget follower

Sebelom aku tulis lebih lanjut dan pnjg lebar, aku nak bagitau yang cara untk baiki widget follower yg bakal aku bagitau tak 100% jd, sb ade...

Baca lagi »

Widget follower rosak?
Widget follower rosak?

Cer tengok blog korang, same ke tak? Mule2 aku ingat aku sorang jer kene cam ni, pastu pegi usha blog2 laen, same jugak, huhu. Widget fol...

Baca lagi »

Arghh ...
Arghh ...

# Bangon tido, leher sakit. Sebab? Tido buas kot, hahaha. Wallahu'alam

Baca lagi »

Mp3 al-Quran dari 2 qari hebat .. Sape nak?
Mp3 al-Quran dari 2 qari hebat .. Sape nak?

Sambil2 wat keje, dengar al-quran, tambah2 dalam bulan pose, bes kan? Hehehe. Aku ade bacaan al-Quran dari 2 qari yang mmg hebat iaitu Sh...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top