Teringin jugak nak jejak
Teringin jugak nak jejak

Bile tengok gambar2 masjid kat luar negara, teringin gak aku nak masuk dalam masjid tu, hehehe. Bukan tu jer, nak tengok pemandangan kat ...

Baca lagi »

Hari pertama ..
Hari pertama ..

Alhamdulillah, wlaupun tak bnyak tp tetap jer ade yang beli, maklum la hari pertama, tmbh lak tmpt aku tu kurang strategik dan fes time b...

Baca lagi »

Cer bagitau jap ...
Cer bagitau jap ...

Lawak lak terase tadi. Time aku nak cari gmbr untk entri ni, aku search lam google 'juadah berbuka puasa', fuhhh, memang menggoda...

Baca lagi »

Dah mula makin sibuk ..!
Dah mula makin sibuk ..!

Dah terasa dah bahang kesibukan ni, hahaha. Aku mmg harap2 sgt ler tak sesibuk yang aku sngka sebab leh gak ade mase nak rehat, tambah la...

Baca lagi »

GA Ramadhan Raya by Emas Putih
GA Ramadhan Raya by Emas Putih

Hadiah Top Referral - RM50 84 Hadiah untuk dimenangi Tarikh Mula 10 Julai 2013- 24 Julai 2013 (11:59pm) GA ini disponser ol...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top