Salam Ramadan daripada Blog Paly
Salam Ramadan daripada Blog Paly

Salam Ramadan, bulan yang penuh kemuliaan dan keberkatan. Segala amalan dilipat ganda, pintu taubat terbuka seluas-luasnya, mohanlah kem...

Baca lagi »

'Awek' yang selalu anta sms kepadaku
'Awek' yang selalu anta sms kepadaku

Tapi aku tak reply pun, biar jer die sorang2 anta sms, hahaha. Kadang2 terasa semak gak dapat mesej cam ni, bukan ape, dah menjadi satu k...

Baca lagi »

Bincangkan. (3 markah)
Bincangkan. (3 markah)

# Ayam golek. Mesti belambak kat bazar Ramadan nnti, hehehe. Sodap ..!

Baca lagi »

Aku buat vlog?
Aku buat vlog?

Lawak ler jawabnye, hahaha. Jgn kate nak vlog, rakam video untk aku letak lam entri, nak letak gmbr aku sndiri pun memilih gak. Memilih b...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top