Sambil menunggu ..
Sambil menunggu ..

Ramadan, dah tak lame dah. Malam ni mmg aku takde keje langsung, so, aku cari keje tadi, layan photoshop walaupun takde mood sgt nak mengedi...

Baca lagi »

Adoi, lawak tol kucing drift
Adoi, lawak tol kucing drift

# Jom layan, hehehe. Sirius, memang tol2 lawak tngok kucing ni, plus lak ngan sound efek tu ha.

Baca lagi »

Halal? Berkat?
Halal? Berkat?

Aku ade terbace yang artis tempatan dapat beli itu ini hasil drpd bidang lakonan diorang yg 'mantop', hmm. Aku takmo la tuduh artis ...

Baca lagi »

Lepas raya baru bertemu kembali
Lepas raya baru bertemu kembali

Kita dah makin dekat dah ngan bulan mulia iaitu Ramadan. Korang dah prepare dah ke? Hehehe. Bulan yg mulia ni mmg berlipat kali ganda s...

Baca lagi »

Cute nature ..!
Cute nature ..!

# Seriusly, mmg betol2 kiut. Thumbs up! Hehehe.

Baca lagi »

Sebelom jejalan, makan dulu ..
Sebelom jejalan, makan dulu ..

Aku jejalan ngan mak dan adik2 kat tesco sb nak beli barang skit untuk bulan pose yg dah tak lame dah ni. Sampai jer kat tesco, ingt nak pe...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top