Jejalan ngan awek baju merah
Jejalan ngan awek baju merah

Fuh, letih gak jejalan ngan awek comel ni, macam2 ragam die buat, memanje jer ngan aku, siap aku kene bawak pegi toilet, opss, bawak jer,...

Baca lagi »

Giveaway 10K Followers Mialiana.com
Giveaway 10K Followers Mialiana.com

Giveaway 10K Followers Mialiana.com Giveaway 10K Followers  Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Julai 2013 , iaitu tepat jam 5.45 p...

Baca lagi »

Nasi lemak ..
Nasi lemak ..

Akhir nye, dah dapat dah aku nye kamera, hehehe. Gambar ni ler aku nak share ngan korang, nasik lemak! Rase? Muachh ..! Memang sodap dan ken...

Baca lagi »

Tertinggal la plak ..
Tertinggal la plak ..

Kes letih sgt ler ni cepat2 nak balik tadi, tertinggal lak kamera kat kedai, so, takleh ler aku nak share ape yang aku snap, huhu. Bukan ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top