Macam ni pun boleh?
Macam ni pun boleh?

Bleh jer kot, hoho. Serius, memang aku tol2 tak tau nak menulis ape, mgkn sb mood down kot, frust tengok ending 1 tv siri, haha. Ade jer ...

Baca lagi »

Gunting atau rebonding?
Gunting atau rebonding?

Hari tu aku ade gtau yang nak gunting rmbut ataupun rebonding, leh bace sini ha. Mule2 aku decide nak gunting, sebab dah pnjg dah, nak s...

Baca lagi »

Ok, slow2 dah datang
Ok, slow2 dah datang

Penangan sblom datang raye, dah makin bz dah aku nih. Keje tak bnyak sgt pun, cume amik mase nak setelkan jer, huhu. Kalo dah masuk bulan...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top