Supper bersama mak
Supper bersama mak

Adoi, memalam buta pun makan lagi, cam mane la ngan diet aku ni ha, tapi takpe, sebab mak yang masak, baham la jugak skit2, bleh sambo...

Baca lagi »

Nostalgia PC pertama aku
Nostalgia PC pertama aku

Petang td aku takde keje nak wat, usha gmbr2 lame mase blajar kat uitm dan gmbr ni yang aku jmpe, hehehe. Sirius, memang bnyak giler kngn...

Baca lagi »

" Abang nak bini ..! "
" Abang nak bini ..! "

Erk?! Hahaha. Mak aku dah slalu duk kuar pasal bini or isteri, nak menantu cepat kot, hoho. Tadi, time aku ngan adik bru balik solat juma...

Baca lagi »

Agenda persiapan untuk Ramadan
Agenda persiapan untuk Ramadan

# Jom same2 kita muhasabah diri.

Baca lagi »

Blogging tak susah ...
Blogging tak susah ...

Nak maintain blogging tu susah, hohoho. Kenape aku kate blogging tak susah? Ye la, cari idea lam internet, tulis ikot suka hati dan boom,...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top