Nampak gaya macam kene beli nih ...
Nampak gaya macam kene beli nih ...

Adoii. Dalam delema jugak aku ni, nak beli kamera atau tab? Hmm. Kamera untk hobi aku yg mmg suke amik gmbr dan tab atau smatfon untuk bl...

Baca lagi »

Apa lagi aku nak download?
Apa lagi aku nak download?

Dah nak dekat 400gb dah aku donlod melalui connection ni, hoho. Ramai lagi yg tinggi dr aku punye tapi bagi aku, dah tinggi dah bnyak ni ...

Baca lagi »

Cikgu atau murid bersalah?
Cikgu atau murid bersalah?

Ade bace berita tak pasal budak sekolah kene penampar smpai pekak? Meh2, kalo nak bace, tekan sini ha. Macam2 hal skrg kan kat skolah, d...

Baca lagi »

Sempoi punye cikgu
Sempoi punye cikgu

# Cikgu pun nak gak melawak ngan budak2, hahaha. Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top