10 Blogger Bertuah Julai
10 Blogger Bertuah Julai

Adoi, lame gak nak bleh setel yang ni, hoho. Serious, aku mmg betol2 busy, hari ni ade je keje tapi petang ade mase skit, so, aku amik mase ...

Baca lagi »

Jiran main mercun, lawan tak?
Jiran main mercun, lawan tak?

Konfem ler lawan! Tu pun kalo nak lawan, kalo tak, sabar jer, haha. Tadi, elok2 jer aku tengah menulis entri gunting rambut , tetibe jer ...

Baca lagi »

Nak gunting rambut ke tak?
Nak gunting rambut ke tak?

Bulan 5 lepas aku dah gunting dah rmbut ni tapi tetap gak pnjg, hahaha, bleh bace sini . Time tu aku tak tnjuk pun result rmbut atas sb2 ...

Baca lagi »

Video - Burung memancing ikan
Video - Burung memancing ikan

# Thumbs up untuk burung ni, hehehe.

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top