Selera orang kampung
Selera orang kampung

Hehehe. Ni dinner semalam, dinner hari ni aku dah makan abis dah, tak sempat pun nak amik gambar, setel jer keje tadi, terus pegi makan c...

Baca lagi »

Tayar pun nak ke?
Tayar pun nak ke?

Gambar yg kawan aku post kat fb, tayar kete kene rompak, adoii. Ade jugak eh yang nak tayar, rase2 cam susah jer nak curik, ke senang? Ap...

Baca lagi »

Pengomen tegar Jun 2013 @ Blog Paly
Pengomen tegar Jun 2013 @ Blog Paly

Fuh ..! Dah setel dah yang ni, hohoho. Aku buat pun cepat2 sebab jap2 lagi ade keje nak buat, malam ni pun bnyak jugak kene setel. So, ba...

Baca lagi »

Siapa si gadis dalam lukisan ini?
Siapa si gadis dalam lukisan ini?

Hehehe. Semalam aku baru jer kuar dari umah nak pegi cari barang, ade citer sikit dalam entri sini , kebetolan lak posmen baru jer smpai ...

Baca lagi »

Mesti korang pun macam ni kan
Mesti korang pun macam ni kan

Kalo ade group assignment, mesti korang jd salah 1 kat atas kan, hehehe. Jangan nak berdalih, rata2 student memang cam tu. Sape yang buat...

Baca lagi »

"Nanti dah ade bini ..."
"Nanti dah ade bini ..."

Petang semalam aku kuar ngan mak pegi beli barang kat bandar jap, time kuar umah ujan rintik2 jer tapi bile dah kuar kwsn kampong, terus ...

Baca lagi »

"Pegi la depan, nanti senang nak nikah"
"Pegi la depan, nanti senang nak nikah"

Beberape ari lepas ade aku pegi majlis akad nikah spupu mak aku, korang bleh bace sini . Aku masuk lam msjid tu pun maen hentam jer pegi duk...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top