6 tips untuk berblogging lebih baik
6 tips untuk berblogging lebih baik

Pernah tak korang pikir yang korang betol2 berpuas ati dengan care korang berblogging? Ade ape2 matlamat korang yg dah tercapai? Mesti ade...

Baca lagi »

Lagu Super Mario guna biola - Gempak ter..!
Lagu Super Mario guna biola - Gempak ter..!

Aku rekemen korang tengok video superb ni, hahaha. Sound efek tu die wat live ngan biola sambil2 super mario tu tgh bergerak, mmg betol2 ...

Baca lagi »

Komersial atau tak? Hmm..
Komersial atau tak? Hmm..

Sodap ..! Tu yang paling penting, hehehe. Satu jer kene jage kalo makan, jgn telan bnyak sebab senang nak muak atau loya atau ape entah, ...

Baca lagi »

Kene tangguh lagi, adoii
Kene tangguh lagi, adoii

Bile dah bz macam ni, agak2 macam mane erk ngan blogger2 otai yang sibuk dgn keje tapi still lagi dapat update blog atau anjur segmen, ho...

Baca lagi »

Patut ke shisha dan rokok diharamkan?
Patut ke shisha dan rokok diharamkan?

Entah betol ke tak info yang aku bace dulu yg shisha ni jauh lebih bahaya drpd rokok, betol ke? Entah la, betol atau tidak, yang penting ...

Baca lagi »

Yes, we do..!
Yes, we do..!

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top