Dulu best, sekarang ...
Dulu best, sekarang ...

Petang tadi layan ABC! Hehe. Time tu aku pegi jejalan cari barang, berenti jap untk makan abc ni ha sebab adik aku nak, lagipun ok gak re...

Baca lagi »

Bila ajal menjemput
Bila ajal menjemput

Petang tadi aku kuar pegi cari barang, agak lame gak aku pusing2 bandar sebab susah nak cari, berape kedai gak aku stop untuk tanye kot2 ade...

Baca lagi »

Antara gambar terbaik ..!
Antara gambar terbaik ..!

Stiap hari aku tengok gambar2 hebat yang diorang amik kat facebook, lagi buat aku jeles nak beli DSLR, huhu. Memang aku tak pndai amik ga...

Baca lagi »

Kucing kelaparan rapat dengan aku
Kucing kelaparan rapat dengan aku

Semalam, sbelom majlis akad nikah berlangsung, korang leh bace sini , sambil2 duk tggu kat luar masjid tu, ade la sekor kucing ni tgh kelapa...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top