Give Away V12gether TOPUP RM30 2013
Give Away V12gether TOPUP RM30 2013

Give Away V12gether TOPUP RM30 2013 Slogan - Blog Berinformasi Tag - Fakhruru dan Nabila Join jom!

Baca lagi »

Piala FA : TRW vs JDT
Piala FA : TRW vs JDT

Makin terasa dah ni, haha. Kalo tengok lam fb pun, ramai gak duk post gmbr suasana kat stadium tu. So, amacam? Korang pegi layan tak kat ...

Baca lagi »

Be yourself, its much better
Be yourself, its much better

# Naikkan semangat! Hehehe.

Baca lagi »

Alhamdulillah, selesai majlis akad nikah ku ...
Alhamdulillah, selesai majlis akad nikah ku ...

Berlangsung di Masjid Ketereh, lepas isyak tadi. Ramai gak yang datang untuk memeriahkan majlis akad nikah yang sederhana ni, tetap gak m...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top