Poligami dapat lanjut usia?
Poligami dapat lanjut usia?

# Hanya kajian tapi ade logik jugak, hahaha. Jangan marah, hehehe. Wallahu'alam

Baca lagi »

Model baru rumah ..?
Model baru rumah ..?

Tadi aku saje jer cek galeri lam kamera aku tu, tetibe lak nampak model baru ni ha, haha. Adik aku yang amik gmbr ni, bnyak gak die amik ...

Baca lagi »

Piala FA : The Red Warrrior vs Harimau Selatan
Piala FA : The Red Warrrior vs Harimau Selatan

Wah wah wah! Semakin terasa bahang perlawanan akhir ni, hehehe. Aku tak minat sgt bab2 bola tapi kalo bab2 akhir, ade gak aku usha2 tengo...

Baca lagi »

Do you like me?
Do you like me?

# Ditujukan kepada........ opss..

Baca lagi »

Guest post hampir siap
Guest post hampir siap

Draft entri untuk guest post dah nak hampir siap dah, aku buat dalam english sebab lebih selesa nak bagi huraian pasal blogging, hehehe. ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top