Segmen Bloglist Julai Blog Paly
Segmen Bloglist Julai Blog Paly

Teringin plak nak buat segmen bloglist ni sebab dah lame gak tak buat, huhu. Segmen ni khas untuk aku masukkan blog rakan2 blogger yang a...

Baca lagi »

Sememangnya benar. Anda?
Sememangnya benar. Anda?

Baca lagi »

4 jam lagi nak tamat
4 jam lagi nak tamat

Dah nak tamat dah aku punye segmen tu, dalam 4 jam lagi, huhu. Ramai gak rakan blogger yang sudi join segmen simple aku ni, lagipun lame gak...

Baca lagi »

Kenapa dengan Alexa ni?
Kenapa dengan Alexa ni?

Makin hari makin naek sedangkan aku tengok kat aku nye analytic, scare ringkas, nampak sdikit peningkatan dalam trafik, adoii. Trafik nae...

Baca lagi »

Wah ! Dah $0.17! Hehehe
Wah ! Dah $0.17! Hehehe

Hari tu mule2 dapat, $0.01, bleh bace sini . Aku letak iklan Chitika ni hnya la satu proses yg mane aku nak meneliti iklan kat blog aku n...

Baca lagi »

Senarai blogger Julai
Senarai blogger Julai

Sebelom wat keje tadi aku cakap nak buat senarai ni tapi setel jer keje, internet slow, org umah gune internet, hohoho. Sekarang dah ok d...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top